Faktor jantina dan jawatan dalam pengaplikasian "Organisasi pembelajaran" di sekolah-sekolah rendah Negeri Johor - 422640 Moris Henry Manjat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pendidikan dan Pembangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006