Sistem penilaian kualiti pembelajaran berasaskan web bagi Jabatan Kejuruteraan Kimia - 328665 Pui, Wan Jiun; Roliana Ibrahim, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009