Konsep kendiri pelajar, kajian di sekolah menengah sekitar Bandaraya Kuching, Sarawak - 425223 Salehudin Sabar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006