Sistem permainan berasaskan web subjek biologi (B-Drag & Drop) - 428703 Noor Hayati Mohd Zain; Abd. Bahrim Yusoff; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009