Faktor-faktor yang mempengaruhi masalah disiplin pelajar sekolah dan perhubungan pembentukan personaliti pelajar - Azizi Yahaya; Mohd. Najib Abd. Ghafar; Jamaluddin Ramli; Nadarajah K. Rengasamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
44