Penamatan kontrak : implikasi ke atas pihak-pihak yang terlibat dalam industri binaan - 446156 Zainul Asri Che Omar (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995