Penurasan minyak kelapa sawit mentah dengan menggunakan bahan bantu turas secara prasalut - 241035 Della Elizabeth Sinidol (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997