Kajian sifat optik saput tipis stanum-antimoni-selenium yang disediakan dengan kaedah penyejatan terma - 440246 Khor, Siao Wei; Samsudi Sakarani,lcsupervisor; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003