Dasar mineral negara : ke arah perlombongan mapan =National mineral policy : towards sustainable mining - Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar (Putrajaya : Kementerian Sumber Asli Dan Alam Sekitar Malaysia, 2009)
PSZJBL