Model peramalan pencapaian akademik pelajar (GPA) menggunakan kaedah rangkaian neural - 440993 Azmi Mamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004