Sun tracking control and optical alignment of the non-imaging focusing heliostat = Kawalan jejak matahari dan penyeras optikal untuk heliostat fokus yang tidak berimej - 399978 Omar Aliman; Jasmy Yunus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
15