Degradasi dan kestabilan terma ke atas bimodal polietilena berketumpatan tinggi (HDPE) berangkai silang : kesan penambahan antioksidan, Irganox 1010 - 204174 Khaw, Pei Chin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003