Pengukuran taburan illuminans luminair fiber optik terhadap jarak - 287220 Tan, Hang Khume; Abd. Rahim Omar; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Bahan)) - Universiti Tknologi Malaysia, 2003