Cryptography technique in securing the e-passport authentication system - Tham, Yuew Chyi, 1986-; Norafida Ithnin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009