Variable length subnet masking (VLSM) learning tool - Tan, Chin Kiat, 1986-; Muhammad Shafie Abd. Latiff, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009