Pembinaan papan maklumat LCD berasaskan pengawal mikro PIC16F84 - 261806 Lim, Chin Kuan; Jalil Ali, supervisor; Fakulti Sains (2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002