Kepuasan pengguna terhadap perkhidmatan yang di tawarkan oleh Telekom Malaysia Berhad cawangan Klang - 429243 Jeevajothi Ramasamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006