Kajian keberkesanan pemasangan perangkap sampah di sungai daerah Johor Bahru - 460069 Mohd. Zuhaimi Zainuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2007