Evaluation of aluminium investment casting by in-situ melting - Azleen Hasan, 1986-; Mohd. Hasbullah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal-Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009