Evaluation of aluminium investment casting by in-situ melting [electronic resource] - 460457 Azleen Hasan; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal-Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009