Development of fuel injector system - 460874 Chan, Ze Dar; Mohammad Nazri Mohd. Jaafar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009