Sintesis dan pencirian spektroskopi kompleks organotimah (IV) : ligan tiosemikarbazon heterosiklik - 273099 Lee, Wei Pyng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004