Squeal suppression method for disc brake assembly - Choi, Man Tek, 1986-; Abd. Rahim Abu Bakar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009