Kombinasi kaedah pemprosesan terhadap betik - 273816 Nor Fairolzukry Ahmad Rasdy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004