Penganalisaan sistem pengagihan gas dengan bantuan komputer - 173475 Mohd. Ariff Roslan (KL : Universiti Teknologi Malaysia, 1988)
Tesis (Kejuruteraan Petroleum dan Gas Asli) -- Universiti Teknologi Malaysia, 1988