Simulasi baris gilir pemasangan produk di Podoyo - 174308 Hairulnizam Abd. Samad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001