Panduan penggunaan SMM edisi kedua dalam pengukuran kuantiti - 279920 Zairra Mat Jusoh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004