Faktor-faktor yang mempengaruhi kelewatan penyiapan pembinaan projek sekolah - 280870 Lailatul Akhmar Zainuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004