Development of experimental modal testing rig - 174546 Azrul Zamir Mohd. Idris; Roslan Abdul Rahman; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009