Kajian tentang tahap pengaplikasian kemahiran berfikir secar kritis dan kreatif di kalangan pelajar tahun 5 SPM dan 5 SPT dalam pengajaran Matematik - 175254 Salizawati Saharom (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006