Hubungan keserasian darjah kongruen personaliti-persekitaran terhadap kepuasan kerja di kalangan lima jawatan perubatan di salah sebuah hospital di Melaka - 178618 Norhana Fazilla Rozian (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006