Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique

PSZJBL

Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Mazura Jusoh, 1976-, Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli, Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan
Format:
Jezik:eng
Izdano: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006
Teme:
_version_ 1826412693310930944
author Mazura Jusoh, 1976-
Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli
Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan
author_facet Mazura Jusoh, 1976-
Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli
Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan
author_sort Mazura Jusoh, 1976-
collection OCEAN
description PSZJBL
first_indexed 2024-03-05T02:33:56Z
format
id KOHA-OAI-TEST:281512
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language eng
last_indexed 2024-03-05T02:33:56Z
publishDate 2006
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:2815122020-12-19T17:09:06ZEffect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique Mazura Jusoh, 1976- Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006engPSZJBLCrystallizationSaltLysozymeURN:ISBN:9789673531387
spellingShingle Crystallization
Salt
Lysozyme
Mazura Jusoh, 1976-
Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli
Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan
Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique
title Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique
title_full Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique
title_fullStr Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique
title_full_unstemmed Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique
title_short Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique
title_sort effect of sodium chloride concentrations tempreature on lysozyme crystallisation using micro batch technique
topic Crystallization
Salt
Lysozyme
work_keys_str_mv AT mazurajusoh1976 effectofsodiumchlorideconcentrationstempreatureonlysozymecrystallisationusingmicrobatchtechnique
AT universititeknologimalaysiafakultikejuruteraankimiadankejuruteraansumberasli effectofsodiumchlorideconcentrationstempreatureonlysozymecrystallisationusingmicrobatchtechnique
AT universititeknologimalaysiapusatpengurusanpenyelidikan effectofsodiumchlorideconcentrationstempreatureonlysozymecrystallisationusingmicrobatchtechnique