Effect of sodium chloride concentrations & tempreature on lysozyme crystallisation using micro - batch technique - Mazura Jusoh, 1976-; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL