Keberkesanan perlaksanaan kurikulum kemahiran hidup oleh jabatan pendidikan teknik dan vokasional,Fakulti Pendidikan,UPM - 565319 Widad Othman; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains 492720; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan 520 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL