Manual perlaksanaan aktiviti berunsurkan etnomatematik - 179993 Rodzi Amin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006