Hubungan kepuasan kerja dengan kecenderungan hendak berhenti kerja di kalangan guru-guru sekolah menengah di Bahagian Kuching, Sarawak - 180176 Asreena Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006