Tahap penggunaan Matematik dalam kursus teknikal yang dijalankan di kolej komuniti - 181890 Noor Hazwan Zolkafli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006