Masalah kelemahan pelajar dalam pembelajaran Matematik KBSM - 181934 Muhamed Adli Mat Nawi @ Muhammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006