Kajian kes tahap kesedaran terhadap kepentingan kemahiran generik di kalangan pelajar Fakulti Pendididkan, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) - 181983 Erdiana Timmong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006