Sifat optik kaca P2O3-Na2O-MnO2 - 193955 Loh, Yik Min; Md. Rahim Sahar, supervisor; Fakulti Sains (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004