Kesan kaedah pengajaran lukisan kejuruteraan menggunakan pendekatan serentak pemodelan bongkah tiga dimensi terhadap kemahiran visualisasi pelajar - Mohd. Safarin Nordin, 1970-; Muhammad Sukri Saud; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Ph.D (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009