Penilaian ciri - ciri asas kejuruteraan campuran panas asfalt Malaysia dari aspek kebolehtelapan - Mohd. Rosli Hainin; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam 8450; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan 520 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL