Pembangunan teknik kawalan pencemaran menggunakan pembakar berbahan api cecair dengan aliran berpusar - Mohammad Nazri Mohd. Ja'afar 1963- , author; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai, Johor : Penerbit UTM, 2006)
Includes bibliographical references