The single step conversion of methane to gasoline over NI,CU,GA/HZSM-5zeolite - Nor Aishah Saidina Amin, 1963- 615020; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Skudai : Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL