Beban tugas guru pelatih Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia semasa menjalani latihan mengajar - 191633 Fauziah Abdul Rani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik/Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006