Senjata dan peralatan memburu tradisional [nonproject graphic] (Kuala Lumpur : Minda Creative Advertising, 2007)
v. 1. Badik dan Kerambit -- v. 2. Tumbuk Lada dan Keris -- v. 3. Galeri Keris -- v. 4. Hulu Keris & Sampir Keris -- v. 5. Jaring -- v. 6. Jebak -- v. 7. Jerat -- v. 8. Lembing -- v. 9. Perangkap-- v. 10. Racik.