Sistem pakar penyakit bawaan nyamuk - Ahmad Fadhil Yusof, 1987-; Nor Hawaniah Zakaria; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009