Faktor-faktor yang mempengaruhi pencapaian pelajar dalam mata pelajaran sains tingkatan empat : satu kajian di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Perling, Johor Bahru - 196761 Annuar Mohd. Hawari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006