Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Malaysia dan Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agung [nonproject graphic] : Yang diPertuan Agung Pertama hingga yang Ketigabelas (Kuala Lumpur : Minda Creative Advertising, 2007)
v. 1. Seri Paduka Baginda Almarhum Tuanku Abdul Rahman Ibni Almarhum Tuanku Muhammad -- v. 2. Seri Paduka Baginda Tuanku Kurshiah Binti Almarhum Tunku Besar Burhanuddin-- v. 3. Seri Paduka Baginda Almarhum Sultan Hisamuddin Alam Shah Ibni Almarhum Sultan Alauiddin Sulaiman Shah -- v. 4. Seri Paduka Baginda Almarhumah Tengku Ampuan Jema'ah Binti Almarhum Raja Ahmad -- v. 5. Seri Paduka Baginda Almarhum Tuanku Syed Putra Alhaj Ibni Almarhum Syed Hassan Jamalullail -- v. 6. Seri Paduka Baginda Tengku Budriah Binti Almarhum Tengku Ismail -- v. 7. Seri Paduka Baginda Almarhum Tuanku Ismail Nasiruddin Shah Ibni Almarhum Sultan Zainal Abidin -- v. 8. Seri Paduka Baginda Tuanku Intan Zaharah Binti Almarhum Tengku Seri Setia Raja -- v. 9. Seri Paduka Baginda Al-Sultan Almu'tasimu Billah Muhibbuddin Tuanku Alhaj Abdul Halim Mu'adzam Shah Ibni Almarhum Sultan Badlishah -- v. 10. Seri Paduka Baginda Almarhumah Tuanku Hajah Bahiyah Binti Almarhum Tuanku Abdul Rahman -- v. 11. Seri Paduka Baginda Almarhum Tuanku Yahya Petra Ibni Almarhum Sultan Ibrahim -- v. 12. Seri Paduka Baginda Almarhumah Tengku Zainab Binti Tengku Mohamed Petra -- v. 13. Seri Paduka Baginda Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah Ibni Almarhum Sultan Abu Bakar Riayatuddin Al-Mu'adzam Shah -- v. 14. Seri Paduka Baginda Almarhumah Tengku Hajah Afzan Binti Tengku Muhammad -- v. 15. Seri Paduka Baginda Almarhum Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail -- v. 16. Seri Paduka Baginda Sultanah Zanariah Binti Almarhum Tunku Ahmad -- v. 17. Seri Paduka Baginda Almarhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah Ibni Almarhum Sultan Yussuf Izzudin Shah Ghafarullahu-Lah -- v. 18. Seri Paduka Baginda Tuanku Bainun Binti Mohd Ali -- v. 19. Seri Paduka Baginda Tuanku Ja'afar Ibni Almarhum Tuanku Abdul Rahman -- v. 20. Seri Paduka Baginda Tuanku Najihah Binti Almarhum Tunku Besar Burhanuddin -- v. 21. Seri Paduka Baginda Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Hisamuddin Alam Shah Alhaj -- v. 22. Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Tuanku Siti Aishah -- v. 23. Seri Paduka Baginda Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Almarhum Tuanku Syed Putra Jamalullail -- v. 24. Seri Paduka Baginda Tuanku Fauziah Binti Almarhum Tengku Abdul Rashid -- v. 25. Seri Paduka Baginda Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Al-marhum Sultan Mahmud -- v. 26. Seri Paduka Baginda Tuanku Nur Zahirah.