Penyelesaian persamaan terbitan biasa dan persamaan terbitan separa dengan menggunakan kaedah beza terhingga - 191018 Pua, Chew Peng (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Industri (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995